Triggerpoint Therapie

Triggerpoint Therapie

Bij OptimaSport bent u op het juiste adres voor een effectieve triggerpoint therapie. Daarnaast bieden wij deskundig advies en begeleiding in zelfbehandeling.
Triggerpoint therapie van OptimaSport: effectief tegen pijnklachten

Triggerpoint therapie tegen chronische pijn
Heeft u last van chronische pijn? OptimaSport is het juiste adres voor een effectieve behandeling van chronische pijn. Wij maken gebruik van een verrassend doelmatige pijnbestrijdingsmethode namelijk de triggerpoint therapie. Bij OptimaSport wordt u behandeld door gecertificeerde therapeuten die al jaren met succes de triggerpoint therapie toepassen.

De behandeling
Triggerpoint therapie is een ideale behandeling bij pijn die jarenlang blijft voortduren. Het is vaak succesvol bij onverklaarbare pijn. Door middel van de triggerpoint therapie wordt de oorzaak van uw pijn aangepakt. De therapeut gaat op zoek naar kleine spierkrampjes in het spierweefsel, die daarna worden behandeld. Het gevolg is een afname van de pijn, en een toename van mobiliteit. Bovendien zorgt triggerpoint therapie voor een betere bloedcirculatie binnen het spierweefsel. Opgehoopte afvalstoffen die de zenuwen prikkelen en voor meer pijn zorgen, verlaten dan via de bloedbaan het lichaam.

OptimaSport
OptimaSport biedt ook deskundig advies en begeleiding in zelfbehandeling. Zowel de sporter, recreant als degene met een beperking kunnen bij ons terecht. De therapeuten van OptimaSport zijn NGS erkende sportmasseurs. Daarnaast werken wij met geselecteerde (fysio)therapeuten en artsen.