Taping Bandage

Taping Bandage

Zwakke knieën of verzwikte enkels zijn enkele van de meest voorkomende blessures. Kom langs bij OptimaSport en wij behandelen uw blessure door middel van taping en bandage.

Taping en bandage bij OptimaSport: de beste hulp bij blessureleed

Taping en bandage bij OptimaSport
Zoekt u naar een sportmasseur voor de behandeling van uw blessure?  Taping en bandage worden ook toegepast om spieren en gewrichten te verstevigen ter preventie en bij andere spier- en gewrichtsaandoeningen.

Taping en bandage toepassen ter preventie of als nazorg
Zwakke knieën of verzwikte enkels zijn veel voorkomende blessures. Taping en bandage werken preventief, therapeutisch of als nazorg om de gevolgen van de blessure te verminderen. Een sporttape kan ook voorafgaand aan een sportprestatie aangelegd worden. De tape is een niet- elastische tape op linnenbasis, die de spieren en gewrichten verstevigt en de kans op een blessure vermindert. De bandages worden meestal in combinatie met tape gebruikt en zijn kleverig en elastisch.

Ook gespecialiseerd in Triggerpoint therapie
Behalve het aanbrengen van taping en bandage, is OptimaSport ook gespecialiseerd in de Triggerpoint therapie. Door middel van deze therapie worden chronische pijnen waar u al jaren mee zit, verholpen.