Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage is een van de aangeboden diensten bij OptimaSport. Onze gediplomeerde sportmasseurs hebben een licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (N.G.S.)
Sportmassage door erkende sportmasseurs bij OptimaSport

Sportmassage volgens de richtlijnen van het NGS
Sportmassage is een van de aangeboden diensten bij OptimaSport. Ton en Rogier van OptimaSport zijn gediplomeerde sportmasseurs met een licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (N.G.S.). Naast een goede sportmassage kunt u in onze praktijk ook terecht voor triggerpoint therapie en Medical taping.

Uiteenlopende toepassingen
Sportmassage kan zowel voor als na een sportprestatie worden gegeven:

  • Voor het sporten is het doel van sportmassage voornamelijk het activeren van de spieren voor het behalen van betere prestaties.
  • De massage na het sporten dient het om vermoeidheid te verminderen. Door de massage worden de opgehoopte afvalstoffen die pijn of kramp veroorzaken, uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt positief beïnvloed waardoor het herstelproces versnelt.

Bovendien heeft sportmassage een positief effect op de lichamelijke en psychische ontspanning.

Massage als geschenk
Verras een dierbare met een massagecheque van OptimaSport. Het betreft een uitgebreide massage van 80 minuten. Dat kan zowel op locatie of in onze praktijk.

Vraag naar de prijzen en voorwaarden.