Optimasport

Altijd Een Oplossing Voor Lichamelijke Klachten: Optimasport

OptimaSport is ontstaan uit de passie van Ton en Rogier van der Winden voor een gezond leven en gevoel. Wij werken nauw samen met een aantal andere (fysio)therapeuten en artsen.
OptimaSport: altijd een oplossing voor lichamelijke klachten

Voor gediplomeerde therapeuten
OptimaSport is ontstaan uit de passie van Ton en Rogier van der Winden voor een gezond leven en gevoel. Ton en Rogier zijn beide gediplomeerde sportmasseurs en NGS erkend. Wij werken nauw samen met een aantal andere (fysio)therapeuten en artsen. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing voor lichamelijke klachten.

Verschillende behandelingen
Zowel topsporters als recreanten kunnen bij OptimaSport terecht. Maar ook mensen met een beperking zijn bij ons op het juiste adres. Of u nu last hebt van een chronische pijn, een spierbeschadiging of een blessure hebt opgelopen. Wij zorgen ervoor dat elke behandeling zo effectief en prettig mogelijk wordt gemaakt. OptimaSport biedt verschillende behandelingen, waaronder:

  • Sport- en ontspanningsmassage;
  • Medical tapes, sporttapes en het aanleggen van bandages;
  • Triggerpoint therapie;
  • Behandelen, begeleiden en activeren van meervoudig gehandicapte kinderen.

Voor particulieren en bedrijven
OptimaSport richt zich op bedrijven en particulieren. Wij verzorgen de behandelingen zowel in onze eigen praktijk als op locatie. Daarnaast geven wij doeltreffende thuisoefeningen en deskundige adviezen voor zelfbehandeling.