Kinesio Medical Tape

Kinesio Medical Tape

Bij OptimaSport wordt de nieuwste revolutionaire kinesio medical tape gebruikt bij het tapen van spieren. U wordt behandeld door ervaren, erkende therapeuten met gedegen vakkennis.
Kinesio medical tape behandeling bij OptimaSport

Voor een verstoorde spierspanning
Heeft u een kneuzing of andere blessure? Of een spierbeschadiging? OptimaSport past hierbij de revolutionaire kinesio medical tape toe. Deze methode is gebaseerd op het zelfgenezingsproces van het lichaam zelf. Bij OptimaSport wordt u behandeld door erkende therapeuten met jarenlange ervaring en gedegen kennis van hun vak.

De voordelen
De kinesio medical tape ondersteunt de spieren en zorgt tegelijk voor de gewenste bewegingsuitslag van het gewricht. Uw eigen spieractiviteit versnelt hierbij het genezingsproces. Bovendien worden uw spieren in balans gebracht. Andere voordelen van de kinesio medical tape:

  • Elastisch en antiallergisch;
  • Water resistent;
  • Ook voor niet-sportgerelateerde klachten, zoals een verhoogde spierspanning, verrekking, verstuiking en zweepslag;
  • De tape wordt in één enkele laag aangebracht en plakt niet;
  • Ter ondersteuning van weefsels en gewrichten in hun functioneren

Deskundig
De therapeuten van OptimaSport beschikken over uitgebreide kennis van de anatomie van het lichaam. Zij weten hierbij onderscheid te maken tussen de spiertechniek, ligamenttechniek en aanvullende specifieke technieken. De specialisten van OptimaSport brengen de kinesio medical tape op een speciale manier aan, zodat er een positief effect ontstaat op het bewegingsapparaat.