Diensten

Massage

Onze taak als sportmasseur is het voorkomen en behandelen van (sport)blessures. De opleiding zorgt voor kennis van het menselijk lichaam in het algemeen en het bewegingsapparaat in het bijzonder. Wij maken dan ook deel uit van de totale sportgezondheidszorg, samen met fysiotherapeut en sportarts.

Triggerpoint-therapie

Triggerpoint-therapie is een verrassend effectieve pijnbestrijdingsmethode bij chronische pijn. Veel pijnen die jarenlang voortduren, omdat de oorzaak niet wordt gevonden, kunnen door een triggerpoint-behandeling vaak wél verholpen worden. In Nederland is behandeling van triggerpoints sterk in opkomst vanwege de goede resultaten. Ton behoort tot de eerste lichting gecertificeerde therapeuten in Nederland en behandeld daarmee al 6 jaar succesvol chronische pijn.

Medical Taping Concept

Het Medical Taping Concept is een methode om spieren te tapen. De methode, die in Japan is ontwikkeld, wordt in de sport en in de paramedische beroepen toegepast. Medical tape is de meest moderne en ontwikkelde vorm van tape, met zeer uitgebreide toepassingen. In de topsport wordt dit steeds meer gebruikt. Wij gebruiken het veelvuldig, zowel bij sportblessures als bij het behandelen van (chronische) pijn.