Behandeling Chronische Pijn

Behandeling Chronische Pijn

Bij OptimaSport pas ik verschillende technieken toe voor een effectieve behandeling van chronische pijn. Van migraine tot hielspoor. Daarbij bied ik ook deskundig advies voor zelfbehandeling.
Professionele behandeling van chronische pijn bij OptimaSport

Voor de behandeling van chronische pijn
Wilt u een effectieve behandeling ondergaan tegen chronische pijn? Kies dan voor OptimaSport. Onze therapeut heeft voor (bijna) elke lichamelijke klacht een oplossing. Ik beheers verschillende technieken voor een effectieve behandeling van chronische pijn. Daarnaast bied ik ook deskundig advies voor zelfbehandeling.

Doeltreffende bestrijdingsmethoden
Afhankelijk van de soort chronische pijn, kiezen wij een passende behandeling. Voor een behandeling van chronische pijn passen wij de volgende methoden toe:

  • Massage: hierbij worden afvalstoffen uit de spieren gemasseerd. Dit bevordert de stofwisseling en het herstelproces versnelt.
  • Triggerpoint therapie: door de triggerpoints in het spierweefsel te behandelen, vermindert de pijn en neemt de mobiliteit toe.
  • Kinesio medical tape: ondersteunt weefsels en gewrichten in hun functioneren en beïnvloedt de receptoren van de huid. De bewegingsvrijheid en de doorbloeding van het weefsel blijven intact.

OptimaSport is er voor iedereen

Jong en oud, man en vrouw, gezond of met een beperking kunnen bij OptimaSport terecht voor om behandeld te worden. Topsporters en recreatiesporters zijn bij ons op het juiste adres. Wij behandelen zowel in onze eigen praktijk als op locatie, voor zowel particulieren als bedrijven.